Sponsoropties


Heerhugowaard Cityrun ziet sponsoring als een samenwerking/partnership. De run is een uniek evenement in haar soort en wij werken daarom graag samen met partijen die de pijlers van de JCI HHW onderstrepen: Persoonlijke ontwikkeling, "learning by doing", maatschappelijke betrokkenheid en vooral niet te vergeten: Gezelligheid! Omdat ieder bedrijf haar eigen wensen en mogelijkheden kent, maken wij graag een persoonlijke afspraak om samen te kijken hoe we deze kunnen invullen. We betrekken onze sponsors graag bij de organisatie om nog meer tot een win-win situatie te komen.

We onderscheiden de sponsors in een aantal hoofdsponsors en meerdere subsponsors en of co-sponsors. Er bestaan diverse mogelijkheden tot sponsoring:

Sponsoring in geld

JCI Heerhugowaard is een vereniging maar organiseren de Heerhugowaard Cityrun geheel belangeloos en schenken het volledige resultaat aan één of meerdere goede doelen. Alle bestuursleden werken op vrijwillige basis. Om het evenement te kunnen organiseren kan de stichting daarom zeker niet zonder de geldbijdragen van de sponsors. Daarbij geldt natuurlijk dat wij blij zijn met iedere bijdrage. Dus ook kleine(re) bedrijven zijn van harte welkom om hun gewenste bijdrage te doen.

Sponsoring in natura (goederen of diensten)

Dit is maatwerk, want we kijken naar uw mogelijkheden en onze behoeften. Gezamenlijk stellen wij uw bijdrage en onze tegenprestatie vast.

Onze tegenprestatie is natuurlijk dat wij u als sponsor in het zonnetje zetten, niet alleen op de dag van de loop maar ook in alle voorbereidingen en uitingen (vermelding op site, vlag logo, bordreclame) daaraan voorafgaand.

Het vrijwilligerspakket

De Heerhugowaard Cityrun kan niet georganiseerd worden zonder een grote groep vrijwilligers die samen zorg te dragen voor een geweldige dag. Om onze dank te onderstrepen, doen wij graag een beroep op onze sponsors om ons te helpen bij het samenstellen van het vrijwilligerspakket. Hierbij kunt u denken aan een flesje drinken, broodjes, iets lekkers voor bij de koffie of een leuk aandenken aan de dag. Ook aantrekkelijke kortingsbonnen waarmee u de aandacht ook op uw bedrijf kunt vestigen zijn van harte welkom. Zo kunnen we samen zorgen dat onze vrijwilligers een aangename dag hebben.

Neem contact op met de organisatie van de Heerhugowaard Cityrun indien u voor uw organisatie of een organisatie die u (persoonlijk) kent een sponsorrol weggelegd ziet.

Inschrijven


Schrijf je in voor Heerhugowaard Cityrun. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de kidsrun, de 5km en de 10km!

Bovendien wordt de opbrengst van HHW Cityrun volledig geschonken aan diverse goede doelen!

Inschrijven Cityrun (individueel) Inschrijven Businessrun (team) Inschrijven Kidsrun Inschrijven als vrijwilliger

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun

Platinum partner


Premium partnersMedia partners


Partners