Download de app! Sluiten

Succesvolle CityRun begint bij Hera


HEERHUGOWAARD - Weddenschap afgesloten, beginnende loper, je persoonlijk record verbeteren of al even niet meer getraind? Iedereen heeft zijn eigen redenen om goed voorbereid aan de start te verschijnen van de Heerhugowaard CityRun By Night. Atletiekvereniging Hera kan lopers helpen om hun doel te bereiken met de HHW CityRun-training. Deze is twee keer in de week op zaterdagochtend en woensdagavond.
Zaterdag 10 februari start de training onder leiding van Henk van Dijk, Europees en Nederlands kampioen op diverse hardlooponderdelen bij de Masters. Deelnemers trainen tien weken lang om hun doel te behalen. Om wedstrijdervaring op te doen biedt AV Hera naast een startbewijs voor de Heerhugowaard CityRun By Night tevens een startbewijs voor de voorjaarsloop van Hera, zondag 11 maart. In een gemoedelijke sfeer brengt de voorjaarsloop deelnemers door de prachtige polders om Heerhugowaard heen. Er kan gekozen worden uit vijf of tien kilometer of een coopertest van twaalf minuten. Ideaal om te kijken hoe het met de conditie is gesteld en waar nog kan worden gewerkt. Er wordt zaterdagochtend getraind van 09.30 tot 11.00 uur en woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.
Meer weten of aanmelden? Kijk op www.avhera.nl/hhw-cityruntraining of kies voor de trainingsoptie bij aanmelding via www.heerhugowaardcityrun.nl.

bron: www.rodi.nl/nieuws/1446655-succesvolle-cityrun-begint-bij-hera

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun


Premium partnersMedia partners


Partners