Download de app! Sluiten

Nieuwe datum Heerhugowaard Cityrun


Heerhugowaard 20-06-2021

We hebben positief nieuws te melden! Gezien de huidige positieve ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus gaat de cityrun 2020 dan eindelijk plaatsvinden! En wel op 3 september 2021.

Anderhalf jaar later dan gepland, maar niet minder leuk. De teleurstelling was groot toen we in 2020 slechts enkele weken voor de run het evenement af moesten gelasten. Alle voorbereidingen waren reeds getroffen om er weer een groot sportief en gezellig feest van te maken, maar het mocht helaas niet zo zijn.

Wij zijn dan ook enorm blij dat de seinen (vooralsnog) op groen staan om weer een gaaf evenement neer te zetten en iedereen die zich al had ingeschreven voor het evenement toch te kunnen verwelkomen.

Het plan van 2020 is volledig doorgezet naar september 2021. Dit houdt in dat we alle afstanden compleet hebben vernieuwd en er een nog groter spektakel van gaan maken dan ooit te voren. Uiteraard dienen we ons te houden aan de dan geldende voorschriften, maar de vooruitzichten zijn zeer positief.

De deelnemers die reeds ingeschreven staan ontvangen op korte termijn een schrijven met meer informatie en antwoorden op de vragen die momenteel spelen.

Als je nog niet ingeschreven hebt, dan ben je uiteraard van harte welkom om je vanaf nu in te schrijven!

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun

Platinum partner


Premium partnersMedia partners


Partners