Download de app! Sluiten

Inschrijvingen van 2020 naar 2021


Zo’n half jaar geleden was het de bedoeling om met 3.000 man door de straten van Heerhugowaard te lopen en samen invulling te geven aan het grootste sportieve evenement van onze stad van kansen.

Helaas waren we slechts enkele weken voordat de run plaats zou vinden genoodzaakt om, vanwege Covid-19, de stekker uit het evenement te trekken. Hiermee hebben we jullie als deelnemers teleur moeten stellen, maar ook zeker ons goede doel Stichting Kanz. Dit jaar zouden alle opbrengsten naar Stichting Kanz gaan om hen te helpen een logeerhuis voor meervoudig gehandicapte kinderen neer te zetten.

Ook wij als organisatie waren flink uit het veld geslagen. Vijf maanden lang is op geheel vrijwillige basis met man en macht gewerkt aan de voorbereidingen om er een fantastische editie van te maken. Daarnaast is het merendeel van de kosten van een dergelijke run al weken voordat de run plaatsvindt gemaakt, waardoor het volledige inschrijfgeld teruggeven aan de deelnemers geen optie is.

Gedurende de ‘eerste Coronagolf’ hebben we allerlei creatieve oplossingen gezocht om in het najaar toch een run neer te kunnen zetten. Uiteraard een stuk soberder dan de reguliere Cityruns, maar dan konden we in ieder geval toch met elkaar weer iets beleven. De Covid-19 maatregelen maakten het organiseren echter dusdanig complex dat het evenement niet meer rendabel te krijgen was. Nu de maatregelen wederom aangescherpt zijn is de toekomst van evenementen als dit allerminst zeker. Toch willen we wel een stip op de horizon zetten waar we met elkaar weer naar toe kunnen leven.

We willen je bij dezen daarom alvast informeren dat we de vergunningsaanvraag voor de Cityrun 2021 zojuist hebben ingediend! Voorlopig richten we ons op het eerste weekend van september, maar mochten er de komende maanden ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van een vaccin zijn, dan proberen we de datum nog wat naar voren te trekken en zullen we je hierover uiteraard informeren.

Om de teleurstelling van het niet doorgaan van de Cityrun 2020 enigszins te verzachten zetten we je inschrijving om naar Cityrun 2021 en hopen we je in het startvak te mogen begroeten!

Op deze wijze hopen we je een passende oplossing te hebben geboden en kijken we uit naar alsnog een geweldig evenement in het nieuwe jaar.

Stay healthy, stay safe en gebruik de komende maanden om te trainen voor een top tijd.


Met sportieve groet,

Organisatie Heerhugowaard Cityrun by Night 2020

P.S. Dankzij onze sponsors van ’t Riet assurantiën en bouwbedrijf Cor Koper hebben we toch een bijdrage kunnen leveren aan het logeerhuis van Stichting Kanz. Meer weten over dit project? www.stichtingkanz.com of volg de ontwikkelingen via hun facebook pagina!

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun

Platinum partner


Premium partnersMedia partners


Partners