Download de app! Sluiten

De inschrijving is gestart!


Maandag 20 januari is de inschrijving officieel van start gegaan van de Heerhugowaard Cityrun by Night.

Zowel de individuele lopers als de businessteams kunnen zch nu aanmelden voor het leukste hardloopevent van de regio voor de 5,5 km of 10 km die op 10 april 2020 plaatsvindt. Ook worden er twee afstanden georganiseerd voor de jeugd. Kids van 5 tot en met 13 jaar kunnen dus ook meedoen!

Nieuw parcours

We hebben ervoor gekozen om voor elke afstand een nieuw parcours te ontwerpen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk snel verder op de website!

Paaseditie

Dit jaar hebben we een speciale paaseditie. Verkleden moet niet, maar wordt zeer gewaardeerd! Sterker nog, diegene met de beste outfit valt ook in de prijzen! En hoe gaaf is het om met duizenden paashazen de finish te halen! :-)

Voorafgaand aan de Blosse Kidsrun houden we een ware paaseierenjacht waarbij leuke prijzen te vinden zijn voor de kinderen.

Inschrijven via de app mogelijk

Je kunt dit jaar jezelf inschrijven via de app van MyLaps.

De app biedt vele voordelen! Via de app blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes, is het mogelijk om updates te plaatsen op social media en kunnen je vrienden je live volgen tijdens de run. Na de run is je tijd en uitslag direct zichtbaar (net als je finishfoto).

Treuzel niet, meld je aan en start met trainen!

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun


Premium partnersMedia partners


Partners