Download de app! Sluiten

Testen voor toegang


Het zijn spannende tijden momenteel. Om ons heen zien we evenementen afgeblazen worden. Gelukkig gaan er ook steeds meer evenementen door, maar dan wel onder strikte voorwaarden. Dat geldt ook voor de Heerhugowaard Cityrun. Wij hebben regelmatig overleg met de veiligheidsregio en de huidige stand van zaken is dat de run door mag gaan.

Echter, het evenement dient volledig op sportiviteit gericht te zijn en wij moet op het evenemententerrein (waar zich de start en finish zich bevinden) werken met de Corona check app, omdat we de 1,5 meter afstand daar niet kunnen waarborgen. 

Wat houdt dit nu concreet in voor deelnemers en toeschouwers:

  • Bezoekers/toeschouwers zijn op en rondom het evenemententerrein NIET welkom. Tenzij het ouders betreft die hun kinderen begeleiden voor de kidsrun. 
  • Alle deelnemers, die het evenemententerrein betreden om naar het startvak te gaan, dienen via de Corona check app een vaccinatie of negatieve test te overleggen. 
  • Het entertainment is drastisch ingeperkt. Geen licht- en muziekshows op het terrein en geen blarenbal in Wonders dit jaar. 

Voorkom teleurstelling en plan vandaag nog je test in via www.testenvoortoegang.nlLet op: de testen zijn maar 24 uur geldig en het evenement vindt ‘s avonds plaats. Idealiter laat je je daarom op de dag zelf testen. 

Wij hadden het ook graag anders gezien, maar dit is de enige manier waarop we toch met elkaar een leuk, veilig en sportief evenement neer kunnen zetten!

Tot 3 september!

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun


Premium partnersMedia partners


Partners