Blosse in beweging


 HEERHUGOWAARD – Blosse, de organisatie die per 1 januari ontstaan is na het samengaan van Stichting Flore en Stichting Kinderopvang Heerhugowaard, draagt de Heerhugowaard City Run een warm hart toe. Niet voor niets is Blosse de hoofdsponsor van de Kidsrun, het jeugdonderdeel van het evenement. Meelopen en je goede voornemens voor 2018 waarmaken? De inschrijving is maandag 8 januari gestart via www.heerhugowaardcityrun.nl.
Blosse is dé organisatie voor onderwijs en opvang in Heerhugowaard en omgeving. Er wordt gehandeld vanuit het belang van een optimale ontwikkeling van kinderen - de burgers van de toekomst - en gewerkt aan een integrale voorziening in de vorm van kindcentra voor alle kinderen (en hun ouders) van nul tot en met dertien jaar; een plek waar zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en samen kunnen spelen. ,,Bewegen is een belangrijke pijler daarin, want bewegen is goed voor kinderen", aldus Annette van Assem namens Blosse. ,,Niet alleen krijgen ze er een betere conditie van en helpt het overgewicht tegen te gaan, maar bewegen is, zeker als je het samen doet, ook goed voor de sociale contacten. Kinderen die veel bewegen slapen beter en presteren beter op school. Bovendien geeft het ook veel plezier. Voor Blosse zijn dit allemaal redenen om kinderen te stimuleren om te bewegen, en hoe kan dat nou beter dan door de Kidsrun van de Heerhugowaard City Run te ondersteunen."
Vorig jaar stonden, naast vele kinderen, ook meer dan zestig medewerkers van de twee organisaties die tegenwoordig Blosse vormen aan de start van de Heerhugowaard City Run. Ook dit jaar wordt een grote delegatie deelnemers verwacht. Annette: ,,Blosse wil een goede werkgever zijn en stimuleert een gezonde levensstijl. Ze biedt alle medewerkers handreikingen om fit en vitaal te worden en te blijven, zodat zij in een gezond werkklimaat de kinderen kunnen begeleiden. Eén onderdeel uit het aanbod zijn de bootcamptrainingen die op drie locaties worden gegeven. Hierin worden de deelnemers begeleid naar deelname aan de Heerhugowaard City Run. Mooi om zo met z’n allen een sportieve prestatie te leveren! Andere workshops zijn onder meer Stress en Relax, Mindfulness, Wetenschap van Geluk en Timemanagement."
Meer weten? Kijk op www.blosse.nl.

bron: www.rodi.nlwww.rodi.nl/widgets/1694-heerhugowaard/nieuws/1443824-blosse-in-beweging-kinderen-en-professionals-rennen-mee-in-hhw-city-run

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidrsun

Platinum partner


Premium partnersMedia partners


Partners