Download de app! Sluiten

EEN SUCCESVOLLE HEERHUGOWAARD CITYRUN BY NIGHT BEGINT BIJ AV HERA


EEN SUCCESVOLLE HEERHUGOWAARD CITYRUN BY NIGHT BEGINT BIJ AV HERA

WEDDENSCHAP AFGESLOTEN, BEGINNENDE LOPER, JE PERSOONLIJK RECORD VERBETEREN OF AL EVEN NIET MEER GETRAIND? IEDEREEN HEEFT ZIJN EIGEN REDENEN OM GOED VOORBEREID AAN DE START TE VERSCHIJNEN VAN DE HEERHUGOWAARD CITYRUN BY NIGHT. AV HERA KAN JE HELPEN OM JE DOEL TE BEREIKEN MET DE HHW CITYRUN TRAINING. DE TRAINING IS TWEE KEER IN DE WEEK OP ZATERDAGOCHTEND EN WOENSDAGAVOND.

Onder leiding van Henk van Dijk, Europees en Nederlands kampioen op diverse hardlooponderdelen bij de Masters, train je 10 weken lang om je doel te behalen. Om wedstrijdervaring op te doen bieden we je naast een startbewijs voor de Heerhugowaard Cityrun By Night, een startbewijs aan voor de voorjaarsloop van AV Hera op 11 maart 2018.

In een gemoedelijke sfeer en minder massaal dan de Cityrun brengt de Voorjaarsloop je in de prachtige polders om Heerhugowaard heen. Je kunt meedoen met de 5 of 10 km wedstrijd of een coopertest van 12 minuten.
Ideaal om te kijken hoe het met je conditie is gesteld en waar je aan kunt werken voordat je je stort in de bruisende massa die je dwars door het centrum van Heerhugowaard leidt.

TRAININGSLOCATIE
Atletiekbaan van AV Hera

ADRES
De Vork 1, 1704 BX Heerhugowaard

STARTDATUM:
Zaterdag 10 februari 2017
Zaterdag 21 april wordt er een afsluitende training georganiseerd om ervaringen uit te wisselen en nieuwe doelen te stellen.

Meer informatie: www.avhera.nl/hhw-cityruntraining

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun


Premium partnersMedia partners


Partners