JCI Heerhugowaard


JCI HHW maakt deel uit van Junior Chamber International The Netherlands (voorheen Junior Kamer Nederland), "een wereldwijde organisatie voor jonge managers en ondernemers". De bakermat van de JCI-organisatie ligt in St. Louis in de Verenigde Staten. Daar werd in 1915 de eerste Junior Chamber of Commerce opgericht. Ruim 40 jaar later, in 1957, zag de eerste Nederlandse JCI het levenslicht. Inmiddels zijn er in Nederland ongeveer 100 kamers met ca. 2.500 leden. Al deze kamers zijn aangesloten bij de Federatie van Junior Kamers, ook wel Jaycees The Netherlands genaamd. De Federatie maakt weer deel uit van de wereldorganisatie Jaycees International (JCI).

JCI HHW bestaat uit een groep jonge, ondernemende mensen, met verschillende achtergronden en beroepen. Jong is een relatief begrip, maar in "Junior Kamer land" is dit iedereen tussen de 25 en 40 jaar. Een andere, ongeschreven regel is dat de samenstelling van een Kamer zo breed mogelijk moet zijn. Diversiteit is immers cruciaal voor het leerproces.

Belangrijke pijlers van JCI HHW zijn persoonlijke ontwikkeling, "learning by doing", maatschappelijke betrokkenheid en vooral niet te vergeten: gezelligheid! Door het organiseren van evenementen zoals de Heerhugowaard Cityrun by Night, Running Dinner, en het JCI Bowlingtoernooi, steunt JCI HHW vele regionale goede doelen. Nieuwsgierig geworden? Kijk verder op de website www.jciheerhugowaard.nl

Inschrijven


Schrijf je in voor Heerhugowaard Cityrun. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de kidsrun, de 5km en de 10km!

Bovendien wordt de opbrengst van HHW Cityrun volledig geschonken aan diverse goede doelen!

Inschrijven Cityrun (individueel) Inschrijven Businessrun (team) Inschrijven Kidsrun Inschrijven als vrijwilliger

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun

Platinum partner


Premium partnersMedia partners


Partners