Download de app! Sluiten

Dankzij de Cityrun worden dromen werkelijkheid!


Op 3 september 2021 vindt de zesde editie plaats van de Heerhugowaard Cityrun by Night.

Zoals bij ieder evenement van JCI Heerhugowaard heeft de Rabobank Heerhugowaard Cityrun by Night 2021 tot doel om geld op te halen voor een of meerdere goede doelen.

De goede doelen van 2021: Stichting Logeerpret en Stichting Kop-Zorg

Dit jaar zal de opbrengst van de Heerhugowaard Cityrun by Night ten goede komen aan maar liefst twee goede doelen! Op deze manier proberen we een zo groot mogelijke impact te maken.

Stichting Logeerpret

Logeerpret zet zich in om kinderen een veilig en geborgen plek te geven, die dat thuis onvoldoende ervaren. Dit doen zij door middel van dagbesteding, logeeropvang en wonen.

Een ontzettend nobel doel, waar helaas in toenemende mate behoefte aan is. Dankzij de ondersteuning die Logeerpret kan bieden aan ouders en/of verzorgers wordt vaak (langdurige) uithuisplaatsing voorkomen.

De stichting heeft sport en spel hoog in het vaandel staan. De begeleiders organiseren aan de lopende band de leukste activiteiten met de kids. Wij zijn dan ook blij dat we als Cityrun een bijdrage kunnen leveren aan sport en speel materialen waarmee de kinderen een nog fijnere tijd kunnen hebben bij deze mooie stichting.

Stichting Kop-Zorg

Naast Logeerpret zal een deel van de opbrengsten dit jaar ook ten goede komen aan stichting Kop-Zorg. Een zorgorganisatie die kinderen, jongeren en volwassenen met autisme begeleidt. Een belangrijk onderdeel van de begeleiding bestaat uit het stimuleren van een gezonde leefstijl via sport- en bewegingsactiviteiten. Uiteraard een mooie brug naar ons hardloop evenement!

De doelgroep heeft een grote behoefte om te sporten, maar drukke sportscholen voelen al snel onveilig aan. Door in kleine groepen met goede begeleiding te werken kan de Stichting voorzien in de sport behoefte. Wij willen de stichting helpen door een bijdrage te leveren aan de aanschaf van een crossfit-kooi, zodat de jongeren naar hartenlust kunnen trainen met dit multi-functionele sport apparaat.

Inschrijven


Schrijf je in voor Heerhugowaard Cityrun. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de kidsrun, de 5,5km en de 10km!

Bovendien wordt de opbrengst van HHW Cityrun volledig geschonken aan een goed doel!

Inschrijven Kidsrun Inschrijven Cityrun (individueel) Inschrijven Businessrun (team) Inschrijven als vrijwilliger

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun


Premium partnersMedia partners


Partners