Goede doelen


Goede doelen Heerhugowaard City Run 2018

Op 13 april 2018 vindt de vierde editie plaats van de Heerhugowaard City Run. In 2016 hebben wij het omgedoopt tot Heerhugowaard City Run by Night met veel meer entertainment en gezelligheid. Dit was een schot in de roos en wij hebben besloten dit voort te zetten!

Zoals bij ieder evenement van de Junior Kamer Heerhugowaard heeft de Rabobank Heerhugowaard City Run 2018 tot doel om geld op te halen voor een goed doel. 

Wij steunen dit jaar twee goede doelen te weten:
1. Het Erf in De Draai
Het Erf, in de wijk De Draai te Heerhugowaard, wordt een werkplek voor mensen met een beperking, die genieten van buitenwerk, van groen en van dieren. Er worden onder meer een stal, een kippenhok, een kas en een boerensnoezel met een volière gebouwd. De plek is in eerste instantie bedoeld voor de mensen die nu hun dagactiviteiten op het terrein van Reigersdaal krijgen, bij de Hanebalk (de boerderij op het terrein), het Perron (de kringloop, tuin- en servicegroep) en bij DIO en de Studiogroep. Maar niet alleen deze mensen zijn welkom, ook staan de deuren open voor schoolverlaters of andere mensen met een beperking die genieten van dieren, groen, ruimte en dienstverlening. Voor bezoekers komt er een klein theehuis met terras.

Wilt u op de hoogte blijven van de realisatie van Het Erf, klik dan hier

Zie ook: Buitenlevenproject eerste goede doel HHW City Run

2. Stichting Present Heerhugowaard 
Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Dat is de missie van Present! Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid om je als groep of individu in je eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.
Stichting Present werkt bij al haar projecten samen met organisaties in zorg, welzijn en wonen. De vrijwilligers zetten zich in voor projecten zoals:
• Opknappen van verwilderde tuinen
• Helpen bij verhuizingen
• Dagje uit met bewoners van een zorginstelling
• Schoonmaken en opruimen
• Schilderen van een verwaarloosde woning
• Koken en spelletjes doen in een vrouwenopvang


De bijdrage vanuit de Cityrun 2018 wordt besteed aan een busje dat gebruikt gaat worden om materiaal te vervoeren zodat vrijwilliger nog effectiever een bijdrage kunnen leveren.

Wilt u zich ook aanmelden als vrijwilliger of heeft u een hulpvraag, klik dan hier.

 

 

 

Inschrijven


Schrijf je in voor Heerhugowaard Cityrun. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de kidsrun, de 5km en de 10km!

Bovendien wordt de opbrengst van HHW Cityrun volledig geschonken aan diverse goede doelen!

Inschrijven Cityrun (individueel) Inschrijven Businessrun (team) Inschrijven Kidsrun Inschrijven als vrijwilliger

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidrsun

Platinum partner


Premium partnersMedia partners


Partners