Goede doelen Heerhugowaard Cityrun by Night 2019


Op 12 april 2019 vindt de vijfde editie plaats van de Heerhugowaard Cityrun by Night met veel meer entertainment en gezelligheid.

Zoals bij ieder evenement van de Junior Kamer Heerhugowaard heeft de Rabobank Heerhugowaard Cityrun by Night 2019 tot doel om geld op te halen voor een of meerdere goede doelen.

De Goededoelen van 2019

Kinderafdeling van het MCA Alkmaar

Dit jaar is een van de Goede Doelen de aankleding van de kinderafdeling van het MCA Alkmaar.

Op de kinderafdeling wil de Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar(www.mkcalkmaar.nl) een interactieve projectie installatie realiseren die bezoekers van jong tot oud, kinderen en hun ouders/begeleiders, het gevoel geeft even niet in het ziekenhuis te zijn.
Door middel van afleiding kunnen nare, maar noodzakelijke handelingen voor onze patiënten een minder traumatisch karakter
krijgen. Denk bijvoorbeeld aan bloed prikken of een infuus krijgen. Maar ook de opname zelf, waarbij het kind in een onbekende en soms enge omgeving stapt als hij/zij naar het ziekenhuis moet komen. Dan is het voor de patiënten erg fijn als ze objecten zien en interactie kunnen hebben met beelden die bij hun belevingswereld aansluiten. Hierin verschilt de kinderafdeling met alle andere afdelingen in het ziekenhuis.

Middels de CityRun by Night zal JCI Heerhugowaard een bijdrage leveren aan deze inertactieve projectie installatie.

Klim- en klauteroute door Museum BroekerVeiling

De oudste doorvaarveiling ter wereld. Een erfstuk van de rijke tuinderscultuur die kenmerkend is voor de regio Noord-Holland en Nederland tussen 1887 en 1973. Al jarenlang een prachtig museum om te bezoeken, interessant voor jong én oud.

Met een donatie van JCI Heerhugowaard wil museum BroekerVeiling een hoger activiteitsniveau aanbieden aan onze jongere bezoekertjes, net als vroeger met de handen in de prut en de kloet in het water.
Dit door het realiseren van een een klim- en klauterroute over het buiten- en binnenterrein van het museum.

Middels de CityRun by Night zal JCI Heerhugowaard een bijdrage leveren aan dezeKlim en Klauterroute doot het Museum.Vorig jaar hebben we mooie cheques uit mogen reiken aan Stichting Present en Het Erf.

Inschrijven


Schrijf je in voor Heerhugowaard Cityrun. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de kidsrun, de 5km en de 10km!

Bovendien wordt de opbrengst van HHW Cityrun volledig geschonken aan diverse goede doelen!

Inschrijven Cityrun (individueel) Inschrijven Businessrun (team) Inschrijven Kidsrun Inschrijven als vrijwilliger

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun

Platinum partner


Premium partnersMedia partners


Partners