Download de app! Sluiten

Dankzij de Cityrun worden dromen werkelijkheid!


Op 3 september 2021 vindt de zesde editie plaats van de Heerhugowaard Cityrun by Night.

Zoals bij ieder evenement van JCI Heerhugowaard heeft de Rabobank Heerhugowaard Cityrun by Night 2021 tot doel om geld op te halen voor een of meerdere goede doelen.

Het goede doel van 2021: Stichting KanZ

Dit jaar zal de opbrengst van de Heerhugowaard Cityrun by Night Stichting KanZ Heerhugowaard helpen met het realiseren van hun droom: het openen van een logeerhuis voor kinderen met een (meervoudige) beperking in Heerhugowaard de Noord.

Stichting KanZ is een kleine en lokale zorgaanbieder die zich inzet voor kansen binnen onderwijs en zorg voor kinderen met een (meervoudige) beperking. Dit doen ze door, binnen een Samen naar School klas, onderwijs en zorg te bieden in een reguliere basisschool. Hierdoor kunnen kinderen met én zonder beperking samen leren en spelen.

Naast onderwijs en ontwikkeling richt KanZ zich ook op zorg buiten de schoolsituatie om. Dit doen ze door het aanbieden van vakantieopvang en straks óók met het verzorgen van logeeropvang in het KanZzzz logeerhuis.

Stichting KanZ bestond op 3 juni 2020 precies 5 jaar. Dit is ook het moment waarop ze de deuren van het KanZzzz logeerhuis willen openen.

Het logeerhuis moet een fijne en vertrouwde plek gaan bieden aan thuiswonende kinderen en jongvolwassenen met een (meervoudige) beperking. Zo kunnen ze er even tussen uit. Krijgen ze de zorg en aandacht die ze verdienen en wordt het thuisfront even ontzorgd. 

De bijdrage en inzet van de Rabobank Heerhugowaard Cityrun by Night 2020 maakt het mogelijk dat deze droom werkelijkheid wordt!

 

Vorig jaar hebben we mooie cheuqes uit kunnen reiken aan de Kinderafdeling van het MCA Alkmaar en aan Museum Broekerveiling.

Inschrijven


Schrijf je in voor Heerhugowaard Cityrun. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de kidsrun, de 5,5km en de 10km!

Bovendien wordt de opbrengst van HHW Cityrun volledig geschonken aan een goed doel!

Inschrijven Kidsrun Inschrijven Cityrun (individueel) Inschrijven Businessrun (team) Inschrijven als vrijwilliger

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun

Platinum partner


Premium partnersMedia partners


Partners