business lopersinfo


Tijdwaarnemingschip van Racetimer.

De Heerhugowaard Cityrun maakt gebruik van een tijdwaarnemingssysteem via de chip. Hiervoor wordt Racetimer ingeschakeld. De chip zit verwerkt in het startnummer, op deze manier worden ook de tijden van de trimlopers geregistreerd.

Medische verzorging:

Op het parcours en bij de start/finishlocatie zijn gediplomeerde EHBO-ers aanwezig.

Verzorgingsposten:

Na elke 5 km is een verzorgingspost ingericht. Bij een verzorgingspost zijn water, stukjes banaan en partjes sinaasappel verkrijgbaar. Bij de finish wordt bovendien een flesje sportdrank verstrekt.

Veiligheid parcours:

Het parcours is zoveel mogelijk verkeersluw gemaakt. Je zal als deelnemer rekening moeten houden met medeweggebruikers. Op belangrijke kruisingen en splitsingen zijn verkeersregelaars aanwezig.

Eigen risico en verantwoording:

Iedere deelnemer loopt voor eigen risico -en verantwoording. De organisatie kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden t.a.v. eventuele calamiteiten. Verzekering is te allen tijde een zaak van de deelnemer zelf.

Huldiging:

De prijsuitreiking voor de Business Run 5 en 10 km is om 22:30 uur in de Businessruimte. De eerste drie teams op de 10 km en het eerste team op de 5 km ontvangen een prijs.

Uitslagen en foto’s op internet:

Op maandag 15 april worden de uitslagen vanaf 18:00 uur bekend gemaakt via de website heerhugowaardcityrun.nl. Tevens kun je hier een groot aantal foto’s van het evenement bekijken.

 

Inschrijven


Schrijf je in voor Heerhugowaard Cityrun. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de kidsrun, de 5km en de 10km!

Bovendien wordt de opbrengst van HHW Cityrun volledig geschonken aan diverse goede doelen!

Inschrijven Cityrun (individueel) Inschrijven Businessrun (team) Inschrijven Kidsrun Inschrijven als vrijwilliger

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun

Platinum partner


Premium partnersMedia partners


Partners