Organisatie: JCI Heerhugowaard en AV Hera


De Heerhugowaard Cityrun wordt georganiseerd door JCI Heerhugowaard (JCI HHW) en AV Hera.
De JCI HHW maakt deel uit van Junior Chamber International The Netherlands (voorheen Junior Kamer Nederland), “een wereldwijde organisatie voor jonge managers en ondernemers”. Het is een groep jonge, ondernemende mensen met verschillende achtergronden en beroepen. De samenstelling van JCI HHW is zo breed mogelijk, diversiteit vinden wij cruciaal voor het leerproces.

Belangrijke pijlers van JCI HHW zijn persoonlijke ontwikkeling, “learning by doing”, maatschappelijke betrokkenheid, het bevorderen van een actieve samenleving en niet te vergeten: gezelligheid. Door het organiseren van verschillende evenementen steunt JCI HHW veel regionale goede doelen.

De wedstrijdorganisatie is in de vertrouwde handen van atletiekvereniging Hera. De route is uitgezet en nagemeten door de commissie wedstrijdzaken. De ervaren vrijwilligers van AV Hera zullen zorgen voor een geslaagd en sportief evenement. Ervaring die zij opgedaan hebben bij het organiseren van allerlei atletiekwedstrijden.

Op de dag zelf zorgen ze dat de wedstrijd goed verloopt. Tijdens de voorbereiding zijn ze nauw betrokken bij de gehele organisatie.

JCI HHW organiseert gedurende het jaar meerdere, grote en kleine evenementen. Sportief, culinair, ontspanning, goede doel en netwerkmogelijkheden zijn belangrijke pijlers waaraan een evenement opgehangen wordt. Met de Heerhugowaard Cityrun denken wij een evenement op de kaart te zetten waar alle pijlers maximaal benut worden en waar lopers, organisatoren, sponsors en vooral het goede doel erg veel plezier aan zullen beleven.

Zie je voor jezelf, jouw organisatie of voor wie dan ook mogelijkheden bij de Heerhugowaard Cityrun? Aarzel niet en neem contact op via onderstaande gegevens. We reageren tot 12 april 2019 binnen één werkdag op uw e-mail.

JCI Heerhugowaard
Postbus 1152
1700 BD Heerhugowaard

E-mail: info@heerhugowaardcityrun.nl
Website: www.heerhugowaardcityrun.nl

                                 

Inschrijven


Schrijf je in voor Heerhugowaard Cityrun. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de kidsrun, de 5km en de 10km!

Bovendien wordt de opbrengst van HHW Cityrun volledig geschonken aan diverse goede doelen!

Inschrijven Cityrun (individueel) Inschrijven Businessrun (team) Inschrijven Kidsrun Inschrijven als vrijwilliger

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun

Platinum partner


Premium partnersMedia partners


Partners