Download de app! Sluiten

FAQ


Gaat het evenement gewoon door?

Vooralsnog gaat het evenement gewoon door en houden wij ons aan de coronavoorschriften vanuit de overheid. We hebben nauw contact met de gemeente, veiligheidsregio en partners. Mochten er regels veranderen, spelen we daar op in. We kijken erg uit naar 3 september!

Wat gebeurt er als de 2020 editie wordt afgelast?

Indien de 2020 editie onverhoopt wordt afgelast als gevolg van de maatregelen gaan we opnieuw beoordelen of jouw inschrijving geldig blijft voor de 2022 editie. Dit is afhankelijk van de financiële hulp van onze sponsoren/leveranciers en gemeente Heerhugowaard.

Ik kan niet meedoen aan de 2020 editie

Als je niet mee kunt of wilt doen aan de 2020 editie, dan kun je jouw inschrijving aan iemand anders overdragen. Het is helaas niet mogelijk om je inschrijving te annuleren en alsnog inschrijfgeld teruggeven is daarom helaas niet mogelijk.

Wat gebeurt er met mijn vrijwillige donatie?

De vrijwillige donatie die is gedaan wordt overgemaakt aan het goede doel. Na het event zal de hoogte van het bedrag bekend gemaakt worden.

Wat betekent testen voor toegang voor sociale activiteiten?

Aan alle deelnemers vanaf 12 jaar wordt gevraagd via de corona check app aan te tonen dat je bent gevaccineerd, herstelbewijs hebt of een negatieve test kan overleggen. Let op dat de test maximaal 24 uur geldig is en gedaan kan worden via www.testenvoortoegang.org Bekijk de stappen in het filmpje Testen voor toegang.

Nog niet de corona check app gedownload? ga naar www.coronacheck.nl zie de uitleg en de download link op de website. Heb je geen smartphone? Dan kun je het  coronabewijs voor jezelf of de kinderen ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl. U kunt in de app maximaal 1 coronabewijs per persoon laten zien. 

Is 1,5 meter afstand verplicht nadat ik toegang heb gekregen tot het parcours?

Na controle en toegang tot het terrein hoeven de deelnemers geen 1,5 meter afstand te houden.

Kids run

Kinderen hoeven geen negatieve test of vaccinatiebewijs aan te tonen, als ouders het vak willen betreden of toegang willen tot het terrein dienen deze ook een negatieve test of vaccinatiebewijs te overleggen. Heeft u klachten die passen bij het coronavirus Dan komt u niet naar de activiteit en laat u zich testen bij de GGD.

Is het terrein toegankelijk voor toeschouwers?

Helaas niet, door de huidige maatregelen is het evenement terrein alleen toegankelijk voor deelnemers. Wel is het langs het parcours mogelijk om lopers aan te moedigen met in acht neming van huidige corona regels. Op het stadsplein zijn toeschouwers helaas niet welkom.

Wat kan ik na de run doen?

De finish is op het stadsplein, hier kunnen de spullen afgehaald worden. Na het verlaten van het stadsplein bevind je, je niet meer in de gecontroleerde omgeving.

Zijn er andere festiviteiten op het Stads- of Coolplein om het event heen?

Helaas niet, door de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt een versoberd event te houden alleen voor de lopers van de run. Het gebruikelijke blarenbal gaat ook niet door. De toeschouwers langs het parcours dienen de 1,5 meter maatregel in acht te nemen.

Let op! Er is door instanties specifiek gevraagd om niet als toeschouwer naar het Cool- of Stadplein te komen.

Inschrijven


Schrijf je in voor Heerhugowaard Cityrun. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de kidsrun, de 5,5km en de 10km!

Bovendien wordt de opbrengst van HHW Cityrun volledig geschonken aan een goed doel!

Inschrijven Kidsrun Inschrijven Cityrun (individueel) Inschrijven Businessrun (team) Inschrijven als vrijwilliger

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun


Premium partnersMedia partners


Partners