Download de app! Sluiten

Bereikbaarheid


Trein

Heerhugowaard is door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam en Den Helder prima bereikbaar met de trein. Wij adviseren je om gebruik te maken van de trein. Goed voor het milieu en minder verkeersoverlast in Heerhugowaard. Om niet voor verrassingen te komen te staan gebruik altijd de officiële reisinformatie, voor de trein: NS-Reisplanner.

Vanaf de trein is het ongeveer 10 minuten lopen naar het start- en finishgebied op het Coolplein alwaar diverse evenementen, terrasjes en eetgelegenheden aanwezig zijn. Het kan op bepaalde momenten erg druk worden in de trein naar Heerhugowaard, neem dus ruim de tijd voor je reis.

Bus

Er rijden meerdere bussen naar Heerhugowaard. Gebruik alstublieft de officiële kanalen (o.a. http://9292.nl) om jouw reis voor te bereiden.

Auto

Tijdens het evenement is Heerhugowaard goed per auto te bereiken. Via de N242 is vanuit Alkmaar en vanuit Den Helder / A7 Middenmeer) een duidelijke bewegwijzering. Je kunt de borden Centrum / Middenwaard volgen om op de grote parkeerplaatsen te parkeren. De parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van het start- en finishgebied.

Kom je met de auto naar Heerhugowaard, dan dien je rekening te houden met betaald parkeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw auto te parkeren.

Terugreis

Neem de tijd voor je terugreis. Het kan namelijk druk zijn op het spoor en op de weg. Heb je geen haast? Geniet dan nog even na van het feest in het centrum van Heerhugowaard en rondom het parcours. Er zijn vele terrasjes en ook wordt er bij diverse restaurants een speciaal Heerhugowaard Cityrun menu aangeboden. Voor de business lopers is een speciale businessruimte bij de bowling ingericht. De overige deelnemers kunnen genieten van een hapje en een drankje op het Coolplein.


 

Inschrijven


Schrijf je in voor Heerhugowaard Cityrun. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de kidsrun, de 5,5km en de 10km!

Bovendien wordt de opbrengst van HHW Cityrun volledig geschonken aan een goed doel!

Inschrijven Kidsrun Inschrijven Cityrun (individueel) Inschrijven Businessrun (team) Inschrijven als vrijwilliger

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun

Platinum partner


Premium partnersMedia partners


Partners